Galerie

Een aantal projecten en samenwerkingen waar ik aan mee gewerkt heb.

uit 2005 tot 2010 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Duiklamp

Duiklamp

2010

Naar aanleiding van het motto van deze 7de Kunstroute zullen 30 schemerlampen bij opbod worden verkocht. De lampenkappen worden door de deelnemende kunstenaars naar eigen inspiratie 'bewerkt', waardoor volstrekt unieke schemerlampen beschikbaar zijn.
Dit is mijn bijdrage

Reis vol gevaren

Reis vol gevaren

2008

Een exquisite corps dat ik heb gemaaktmer de engelse kunstenaar Sally Hunter. http://shunter.deviantart.com/

Het circus verlaat de stad

Het circus verlaat de stad

2007

Exquisite corpse. Met Sal Hunter (UK). Ik ben op de rechter helft begonnen met een halve tekening. Vervolgens heb de tekening afgedekt op een strookje van 2 cm na en het opgestuurd naar Engeland. Daar heeft Sally het afgemaakt.

1 dollar schiettent

1 dollar schiettent

2007

Exquisite corpse. Patricia van Lubeck is links begonnen Peter van Oostzanen heeft het rechts afgemaakt

De morgen voor de barbecue

De morgen voor de barbecue

2007

Titel:'De morgen voor de barbecue' Exquisite corpse met Patricia van Lubeck (Nzl). Ik ben rechts begonnen en Patricia heeft het onder afgemaakt.

Patrouille boven het speelveld

Patrouille boven het speelveld

2007

Titel: 'Patrouille boven het speelveld' Exquisite corpse met Bernard Dumaine (FR). Ik ben boven begonnen en Bernard heeft het onder afgemaakt.

EC Dumaine - van Oostzanen

EC Dumaine - van Oostzanen

2006

EC Dumaine - van Oostzanen . Excuisite corpse met Bernard Dumaine [FR]. Bernard is boven begonnen, ik ben het onder afgemaakt.

Val-Van Rancheria

Val-Van Rancheria

2006

Val-Van Rancheria. Excuisite corpse met Deborah Valentine[USA]. Deborah is onder begonnen, ik ben het boven afgemaakt.

EC met Monsanto

EC met Monsanto

2006

Excuisite corpse met Roxanne Monsanto. Roxanne is links begonnen, ik heeft het rechts afgemaakt

Het tuin feest van de grootvizier.

Het tuin feest van de grootvizier.

2006

Het tuin feest van de grootvizier/Grand Vizier's Garden Party. Excuisite corpse met Deborah Valentine[USA]. Ik ben boven begonnen, Deborah heeft het onder afgemaakt

Ook boerenkikker zoekt vrouw

Ook boerenkikker zoekt vrouw

2006

Titel: 'Ook boerenkikker zoekt vrouw' Samenwerking tussen Zwerfkunst, Balentuin en Poldervirus.

De virtuele hallucinatie machine

De virtuele hallucinatie machine

2006

Een exquisite corpse met Roxanne Monsanto. Ik ben links begonnen en Roxanne heeft het rechts afgemaakt. Het is de bedoeling dat je een halve tekening maakt die afdekt zodat de ander het niet kan zien en die opstuurt naar een ander kunstenaar die maakt hem dan af. Hij mag daar bij de ene helft die door de eerste kunstenaar is gemaakt niet zien.

Het land van Ooit

Het land van Ooit

2005

Een excuisite corpse met Henk Sentel Ik ben rechts begonnen en Henk heeft het links afgemaakt. Het is de bedoeling dat je een halve tekening maakt die afdekt zodat de ander het niet kan zien en die opstuurt naar een ander kunstenaar die maakt hem dan af. Hij mag daar bij de ene helft die door de eerste kunstenaar is gemaakt niet zien.

De heelaltemmer

De heelaltemmer

2005

Een exquisite corpse met Ton Haring. Ik ben rechts begonnen en Ton heeft het links afgemaakt. Het is de bedoeling dat je een halve tekening maakt die afdekt zodat de ander het niet kan zien en die opstuurt naar een ander kunstenaar die maakt hem dan af. Hij mag daar bij de ene helft die door de eerste kunstenaar is gemaakt niet zien.

Clownpopje is boos

Clownpopje is boos

2005

Zwerfkunst. Manifest der Zwerfkunst Kunstwerken worden losgelaten te vondeling gelegd, verstuurt etc. De vinder geeft het 1 maand onderdak en geeft het weer door of laat het los. En schrijft een stukje op zwerfkunst.web-log.nl.

Pst, kaartje kopen?

Pst, kaartje kopen?

2005

Ton is links begonnen. Ik heb het rechts afgemaakt Bij excuisite corpse is het de bedoeling dat je een halve tekening maakt en die opstuurt naar een ander kunstenaar die maakt hem dan af . Hij mag daar bij de ene helfd die door de eerste kunstenaar is gemaakt niet zien. Ton Haring maakte me hier op attend en vroeg of ik dit samem met hem wilde doen.